Klantenservice  

Voor al uw vragen:

053 77 44 88

spa@thermen.be

   

Dimension One Spas

Dimension One Spas® werd in 1977 opgericht door Bob Hallam en is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste producenten van spa's en waterfitnesstoestellen ter wereld. De firma begon aanvankelijk als een keten van spaverdelers. Maar Bob en zijn vrouw Linda Hallam kregen van hun klanten vragen waaraan de toenmalige fabrikanten van bubbelbaden niet konden tegemoetkomen. Dus besloten ze hun bedrijf voortaan op productie te richten.

apsp certified dnv shingo spe stevie wtc young 

In minder dan 10 jaar ontwikkelde de firma zich tot een grote speler in het marktsegment, wat de bouw van een moderne, 12.500 m2 grote fabriek en een hoofdzetel noodzakelijk maakte. D1 staat steeds vooraan wat betreft innovatie in de spa-industrie, en zijn producten zijn dan ook uniek.

De producten van Dimension One® worden over de hele wereld verkocht en in 2007 ontving het bedrijf de Silver Medal Shingo-prijs. Het is de eerste en enige spaproducent ter wereld die de onderscheiding in ontvangst mocht nemen. Sinds het prille begin in 2006 hebben de D1-bubbelbaden ook het hoogste waarmerk gekregen van de Spasearch Buyer Guide.

Voor al uw verdere vragen of opmerkingen kan je steeds terecht in onze toonzaal na afspraak ...