Helo

De Thermen Saunabouw is officieel verdeler van HELO saunakachels.

HELO is de grootste groep ter wereld voor sauna’s en stoomgeneratoren voor stoomcabines.  Door hun aanwezigheid in Finland, de USA, Duitsland, de UK, Frankrijk, Rusland en Hong Kong en een wereldwijd distributienet in meer dan 75 landen , heeft HELO een leidende positie in alle belangrijke markten.

HELO levert visueel attractieve en hoog kwalitatieve produkten.  Door een continue investering in R&D ontwikkelt HELO producten en oplossingen die aan de vraag van de markt beantwoorden en gebruikt daarbij de kennis van haar distributiepartners van over de hele wereld.

Klantgerichtheid is de hoeksteen van HELO.  Actieve ondersteuning, opleiding en dialoog met zijn verdelers zijn de waarborgen voor een topservice in alle geledingen van het productie- en leveringsproces.

Deze marktleider in saunakachels heeft een uitgebreid assortiment, een uitstekende kwaliteit saunakachels voor privé- en professioneel gebruikt.  De saunakachels warmen uw saunacabine snel en geleidelijk op en hebben een lange levensduur.

Uw garantie voor een jarenlang onbekommerd saunaplezier.

Aarzel niet om ons te contacteren indien U nog informatie wenst voor saunakachels.