Diensten

Met meer dan 30 jaar ervaring beschikt De Thermen over heel wat troeven en voordelen om jullie wellness-wensen te realiseren.

De thermen beschikt over  een ruime toonzaal binnen en buiten.

Naast de realistiche opgestelde produkten in diverse uitvoeringen en afmetingen, zijn er ook  units in werking en ter beschikking als testruimte.

Advies  en ontwerp  van jullie wellness-wensen dit zowel prive  als proffessioneel.

Persoonlijke aanpak en begeleiding door danny van begin tot einde.

Wij werken alleen op maat en alle produkten worden door onze eigen vakmannen van de thermen  geplaatst en opgestart.

De thermen beschikt over een eigen technische dienst voor onderhoud en garantie en na service van al onze installaties en produkten.

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Zowel  een sauna, stoombad, Infrarood, sanarium of tecaldarium kan overal geplaatst worden. Aangezien wij alles enkel op maat doen zijn de afmetingen geen beperkingen. Belangrijk hierbij is te bekijken hoe jullie Wellness beleven en gebruiken  en wat daar bij hoort om zo tot een keuze te komen  van de ruimte en de inrichting.

Gezien wij enkel maatwerk doen kunnen wij vlot inspelen op deze vraag.  De afmetingen en grote worden uiteraard bepaald door de ruimte. Maar denk zeker op voorhand al eens na met hoeveel personen je hiervan gebruik gaat maken.

De thermen heeft enkel nog een aanbod op maat gemaakte cabines  met ook aandacht voor het integreren van de cabine in de ruimte waardoor het beeld en idee van een aparte unit in een ruimte verdwijnt en de cabine bijgaat met het bestaande interieur .

Sauna, infrarood, douche, Hammam en sanarium, relax ruimte en infrarood  zijn een paar mogelijke combinaties.

Kom eens langs naar onze toonzaal waar diverse realistische opstelling staan waarvan diverse in werking en kunnen getest worden.