Ons Wellness-Verhaal

sinds 1989

1989 oprichting van  De Thermen NV door Danny en partners als uitbreiding van een reeds bestaand bouw en interieur bedrijf, dit voor de bouw van een eigen professioneel sauna-en Wellness-centrum te Aalst Hofstade met alle Wellness-voorzieningen.

Na de volledige eigenhandige realisatie en openen van dit sauna-centrum in 1990 wordt ook aan de bouw en verkoop van diverse Wellness-inrichtingen en artikelen een vervolg gegeven.

Ondertussen zijn wij 30 jaar verder en is de Thermen mee geëvolueerd met de Wellness-sector en zijn diversiteit in produkten en inrichtingen.

Wat startte bij een kleine toonzaal met vooral  standaard cabines  en produkten, is sinds 10 jaar uitgegroeid tot een ruime toonzaal met alleen maar Wellness op maat.

2014 verhuis van  Danny  en de Thermen  naar een nieuwe locatie in Nieuwerkerken Aalst met veel ruimte en een volledig nieuw idee mbt tot toonzaal en Wellness op maat.

 

  • onze toonzaal bestaat uit diverse gecombineerde realistische opstelling zowel binnen als buiten waarvan de meeste zelfs in werking en dit voor partikulier of professioneel gebruik.
  • wellness maakt steeds meer en meer deel uit van de totale inrichting en dient daarom op maat geplaatst te worden meegaand met de rest van het interieur.
  • wat is de beschikbare ruimte budget en vooral  waar heeft men nood aan en een goed gevoel, wat maakt dat er veel gebruik van gemaakt worden.
  • stap voor stap denken wij mee maken wij ontwerp  en vrijblijvend een prijs indicatie .
  • je bekomt thuis wat je ziet of getest hebt bij ons in de toonzaal,  dit alles met een zeer persoonlijke aanpak door Danny en team.

Danny Van Holen

MISSIE

De thermen probeert toekomstige en  huidige klanten te inspireren, motiveren en  professioneel advies te geven in het investeren in Wellness als levensstijl en dit te faciliteren en verankeren in ons dagelijks drukke leven.

Door dit te integreren in je eigen directe omgeving wordt het  zeer laagdrempelig  en zal het veel gebruikt worden.

Visie

Investeren in Wellness betekent kiezen voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Naast gezonde voeding en voldoende bewegen is Wellnessen of tot rust komen heel belangrijk in onze zo drukke maatschappij.

Dit alles maakt dat we ons fit voelen, een positieve houding aannemen en ook meer genieten van het leven.

Naast het meer tijd nemen voor jezelf is samen wellnessen  met je partner, levensgezel of directe familie en kinderen een grote meerwaarde.

De Wellness- ruimte vormt vaak de plaats om  even op adem te komen en de rust te vinden,  even te herbronnen of een fijn gesprek te  hebben.