Wellness Container

Wellness op maat voor privé of professionele doeleinden

Heerlijk genieten van wellness is een luxe die ook in België door steeds meer mensen gewaardeerd wordt. Steeds meer wordt het een manier van leven, een manier van ontspannen en goed voelen, ook in je eigen woning.
De Thermen helpt je met het creëren van die wellnesservaring, zowel in privé als in professionele omgeving.

Wellness voor privé gebruik

Een privé wellness is de ideale manier om uit de stress te stappen en te ontspannen zonder je woning te moeten verlaten. Heb je plannen voor een wellness aan of in je eigen huis, kijk dan zeker eens rond op onze website. Met meer dan 30 jaar ervaring in wellness hebben we al heel wat woningen voorzien van sauna, infrarood, spa, stoombad of een combinatie daarvan.

De Thermen heeft een eigen showroom waar je steeds terecht kan om de mogelijkheden te bespreken. Danny staat je bij met deskundig advies en denkt graag mee over de perfecte inrichting van jouw wellness ruimte, zowel binnen als buiten.

Sauna

De echte finse sauna op maat van uw beschikbare ruimte en budget.

Infrarood

Uw infrarood cabine of
Infrarood loungezetels op maat.

Stoombad & Hammam

Stoomcabines met kleurentherapie,
LED verlichting en/of sterrenhemel.

Spa

Ingebouwde of vrijstaande spa,
zowel voor binnen als buiten.

Zwembad & Buitenwellness

Poolhouse, buitensauna, zwembad,
zwemvijver, dompelbad,…

Maatwerk

Totale wellness-inrichting, zowel
voor privé als professioneel gebruik.

Wellness-inrichting voor professioneel gebruik

Steeds meer hotels en B&B’s voorzien een wellness als extra service voor de klanten. Ook voor die professionele sauna-inrichting kan je bij De Thermen terecht. Met 30 jaar ervaring in wellness en maatwerk, denken we graag mee over de inrichting en mogelijkheden van een professionele wellness.

In samenspraak tekenen we een plan uit, eventueel met 3D voorstelling waarin alle onderdelen in detail worden voorgesteld. Na akkoord plannen we de installatie in en bespreken we de details zodat je zo weinig mogelijk hinder ondervindt tijdens de werkzaamheden.

 
Sauna

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Vrijblijvend kan naast het advies, ontwerp en installatie ook een totale aanneming aangeboden worden, geheel gecoördineerd en uitgevoerd door onze eigen mensen. Er kan ook een samenwerking met aannemers van de klant tot stand komen met coördinatie, tekenwerk en montage van de Wellness-produkten door De Thermen.

Afspraak maken?

Neem contact met ons op en we plannen binnenkort een afspraak in
om te bespreken hoe we jouw privé wellness kunnen realiseren.

Boek de testruimte van onze partner!

Nog niet zeker of je nu voor een sauna, infrarood, hammam, spa, zwembad of zwemvijver gaat? Of bijkomende inspiratie nodig?
Dan kan je altijd de testruimte boeken van ons partnerbedrijf wellness-container.be, indien wij de samenwerking dan verder zetten betalen wij de kosten van uw boeking volledig terug!