Sauna

Thuis genieten van wellness

Al in 1989 stapte Dany in een eerste sauna-avontuur met een eigen wellness-center in Hofstade. 30 jaar later heeft De Thermen een hele weg afgelegd en is het aanbod geëvolueerd van standaard producten naar wellness op maat.

Wellness maakt immers steeds meer deel uit van de totaalinrichting van een woning. Door volledig op maat te werken kan ook een ruimte met afwijkende afmetingen omgetoverd worden tot een heerlijke wellnessruimte, aangepast aan jouw stijl en interieur.

Onze werkwijze

Investeren in wellness betekent kiezen voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Naast gezonde voeding en voldoende beweging is het belangrijk om regelmatig rustpauzes in te lassen en de stress los te laten van onze drukke maatschappij. Een wellness-ruimte in of aan je woning is de perfecte plaats om te herbronnen en tijd te nemen voor jezelf en je gezin of om te relaxen met vrienden.

In onze toonzaal van 1000 m2 willen we je inspireren met verschillende realistische opstellingen voor zowel binnen als buiten. Tijdens een eerste gesprek luisteren we vooral naar jouw wensen en verlangens. Wat betekent wellness voor jou en welke stijl past bij je interieur?
 Op basis van de beschikbare ruimte en het budget adviseren we je over de mogelijkheden en helpen we je met het maken van de beste keuzes. Stap voor stap denken we mee en tekenen we het plan uit van jouw wellness-ruimte. Voor grotere projecten wordt er gewerkt met 3D-tekeningen zodat je je een precies beeld kan vormen van het uiteindelijke resultaat.

Na akkoord plannen we de installatie in. Alles wordt op maat gemaakt zodat elk onderdeel steeds perfect aansluit op de bestaande ruimte.

Zin gekregen in een eigen wellness om op adem te komen en te herbronnen?
Kom gerust eens langs of maak een afspraak zodat we de nodige tijd kunnen voorzien om jouw wellness-droom te bespreken. Kijk ondertussen alvast eens rond op onze website. Je vindt hier alvast heel wat tips, advies en inspirerende beelden.

Sauna

De echte finse sauna op maat van uw beschikbare ruimte en budget.

Infrarood

Uw infrarood cabine of
Infrarood loungezetels op maat.

Stoombad & Hammam

Stoomcabines met kleurentherapie,
LED verlichting en/of sterrenhemel.

Spa

Ingebouwde of vrijstaande spa,
zowel voor binnen als buiten.

Zwembad & Buitenwellness

Poolhouse, buitensauna, zwembad,
zwemvijver, dompelbad,…

Maatwerk

Totale wellness-inrichting, zowel
voor privé als professioneel gebruik.

Jouw wellness-droom realiseren?

Neem contact met ons op en we plannen binnenkort een afspraak in
om te bespreken hoe we jouw privé wellness kunnen realiseren.