Sauna

Genieten van sauna in je eigen woning

✔ Diepe ontspanning voor lichaam en geest
✔ Verbetering van je algehele doorbloeding
✔ Betere weerstand tegen verkoudheden en griep
✔ Verlichting van gewricht- en spierpijn

Wie regelmatig gebruik maakt van de sauna weet dat een sauna sessie heerlijk relaxerend is, zowel voor ons lichaam als voor onze geest. Maar vaak ontbreekt de tijd om echt regelmatig een sauna te bezoeken en doorgaans is het ook nogal duur, zeker voor wie bij voorkeur een privé sauna boekt.

Met een sauna in je eigen woning kan je op elk moment en in alle rust en privacy genieten van een deugddoende sauna sessie. Bovendien is een goed onderhouden sauna eigenlijk onverslijtbaar, waardoor het zijn investering meer dan waard is.

Ongeacht of je een sauna buiten of binnen wil, de stijl en grootte kan steeds aangepast aan jouw persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte. In een nieuwbouw wordt vaak al een ruimte voorzien in het plan maar ook in een bestaande woning kan vaak een sauna geïntegreerd worden. Is er geen ruimte in de woning beschikbaar, dan kan een sauna in de tuin of zelfs op je terras een oplossing bieden.

3D Ontwerp
3D Ontwerp

Sauna op maat

Moet de sauna geïnstalleerd worden in een ruimte met afwijkende maten? Of moet de sauna passen onder een schuin dak?

De Thermen werkt steeds volledig op maat waardoor we ons kunnen aanpassen aan elke ruimte.

Bovendien bepaal je volledig zelf, tot in detail, hoe je sauna er moet uitzien. Wil je de uitstraling van een klassieke Finse sauna of kies je eerder voor een strakke, moderne cabine met veel glas? Of wil je graag een sauna met kleurentherapie of sterrenhemel?  Wanneer je kiest voor een sauna op maat zijn er eigenlijk geen beperkingen. Bij De Thermen kan je zowel terecht voor een eenvoudige saunacabine die geïntegreerd wordt in je badkamer als voor een volledige wellnessruimte, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Plan
Plan

Onze werkwijze

Tijdens een eerste gesprek luisteren we vooral naar jouw wensen en verlangens. In onze showroom laten we je graag zien wat de mogelijkheden zijn en geven we je advies op basis van de beschikbare ruimte en budget. 

Vervolgens wordt uitgewerkt hoe de sauna er uit zal zien en wordt er een plan uitgetekend. Voor grotere projecten wordt er gewerkt met 3D-tekeningen zodat je je een precies beeld kan vormen van het uiteindelijke resultaat. Na akkoord plannen we de installatie in. Alles wordt ter plaatse op maat gezaagd en geplaatst zodat de sauna steeds perfect aansluit op de bestaande ruimte.

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

De sauna kan in de ontspannings-ruimte, badkamer, zolder, of kelder maar kan buiten als een alleen staande unit of deel uitmakend van een pool of wellness-huis.

Gezien de echte finse sauna een droge warmte is hebben we enkel elektriciteit nodig en dit kan mono-fase of drie-fasen zijn.

In een richting uitgestrekt kunnen liggen is een vaak voorkomend vertrekpunt.

Gezien de thermen enkel maatwerk doet, is dit ons uitgangspunt.

Een sauna is eigenlijk onverslijtbaar en heeft weinig onderhoud.

Je eigen privé sauna realiseren?

Neem contact met ons op en we plannen binnenkort een afspraak in
om te bespreken hoe we jouw privé wellness kunnen realiseren.