Wellness Container

Buitensauna, zwembad of een volledige wellness-ervaring

Geniet je regelmatig van een bezoekje aan de sauna? Dan heb je er misschien ook al aan gedacht om die wellness gewoon thuis te voorzien. De tuin is daarvoor vaak de meest geschikte plek, zeker als er binnen niet voldoende plaats is. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos en het grote voordeel van je eigen wellness is dat je precies die combinaties kan kiezen waar jij het meest van houdt.

Wil je een echte wellness dan mag een sauna niet ontbreken. Kies je voor de Finse sauna dan wil je mogelijk ook een douche of buitenzwembad plaatsen om af te koelen.  Ook een infraroodcabine kan in je tuin geplaatst worden, je hebt alleen een stopcontact nodig. Of mogelijk wil je liefst een combinatie van beide, een infraroodcabine is immers vooral goed voor je spieren en gewrichten en de Finse sauna zorgt voor optimale ontspanning en is goed voor je huid.

Ook een jacuzzi in de tuin is heerlijk om te relaxen na een stresserende werkdag, zelfs of misschien nog meer als het buiten vriest of sneeuwt. De Thermen is verdeler van Dimension-one spa, al meer dan 50 jaar marktleider op gebied van spa’s en whirlpools.

De Thermen plaatst niet alleen je sauna en spa maar ook voor je zwembad, zwemvijver of poolhouse kan je bij ons terecht.

Sauna in je tuin of op je terras

Heb je enkel een terras ter beschikking of een kleine tuin, ook dan is een sauna perfect mogelijk. We bekijken samen de mogelijkheden en bouwen je sauna volledig op maat. Ook voor moeilijk bereikbare plaatsen is een sauna op maat de perfecte oplossing. Bovendien kunnen we de buitenkant bekleden in hetzelfde materiaal als je woning waardoor het een mooie geheel vormt.

Heb je meer ruimte, dan is de barrelsauna een mogelijke oplossing. Deze units worden op voorhand gemaakt en in zijn geheel geplaatst. Dankzij zijn ronde vormen is de barrelsauna sneller op temperatuur dan een traditionele sauna en wordt de temperatuur mooi gelijk verdeeld over de saunaruimte. Je kan zowel kiezen voor een elektronische als voor een houtgestookte saunakachel. Ook een barrelsauna is verkrijgbaar in verschillende formaten en looks, van 2 tot 8 personen en kan uitstekend gecombineerd worden met een zwembad, zwemvijver of spa.

Buitensauna
Buitensauna

Een eigen wellness-container

Met ons partnerbedrijf wellness-container bieden we de ultieme wellness-ervaring volledig op maat van jouw dromen. Je bepaalt niet alleen zelf hoe je wellness-container er van buiten uit ziet maar je stelt ook de onderdelen volledig zelf samen. Sauna, stoomcabine, infrarood, spa, rustruimte, … alles is mogelijk.

Meer info over de wellness-container vind je op onze website wellness-container.be. Je kan daar ook een arrangement boeken in onze privé-wellness zodat je eerst kan ondervinden of de wellness-container iets voor jou is.

Wellness Container

Zwembad of zwemvijver

Met een zwembad of zwemvijver maak je de wellness-beleving pas echt compleet.

Maar wat kies je, een strak zwembad of toch liever een natuurlijke zwemvijver? Het grootste verschil tussen beide is dat de filtratie en ontsmetting van een zwemvijver volledig op natuurlijke wijze gebeurt. Naast het zwemgedeelte wordt een filtergedeelte voorzien met vulkanisch gesteente en zuiverende planten. Je hebt dus geen chloor of andere producten nodig om het water te zuiveren.

Bovendien kan ook een zwemvijver uitstekend verwarmd worden, wat in ons Belgisch klimaat een aanrader is. Warmtepompen liggen hiervoor het meest voor de hand, ze hebben een hoog rendement en lage verbruikskosten waardoor je de investering snel terugverdient. Door daarnaast gebruik te maken van een afdekzeil of rolluik beperk je het warmteverlies gedurende de nacht.

Een zwembad oogt misschien luxueuzer maar heeft meer onderhoud nodig. Door zijn natuurlijke look is een zwemvijver minder nadrukkelijk aanwezig en meer in harmonie met je tuin. Bovendien is de zwemvijver ecologisch gezien vriendelijker dan een zwembad, waardoor ze de laatste jaren ook alsmaar populairder worden.

Kom zeker eens langs om de voor- en nadelen in detail te bespreken zodat je de keuze kan maken die het best aansluit bij jouw wensen en verlangens.

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Graag helpen wij bij deze keuze. Deze keuze wordt ook makkelijker gemaakt als men vooraf verschillende centra units en Produkten gaat uitproberen en testen, wat bij ons kan. Het is vooral belangrijk wat jullie interesseert, graag doen en aangenaam vinden. Met de juiste keuze gaan jullie er dan ook veel gebruik van maken.

Dit hangt af van gemeente tot gemeente. Wat men zonder bouwaanvraag mag plaatsen hangt ook af de reeds geplaatste buiten units. Men heeft steeds een toegelaten m2 die men mag bebouwen. Waar je ook steeds rekening moet mee houden is de afstand tot de perceel grens, deze moet steeds gerespecteerd worden.

Wij zien Wellness als een investering in levenskwaliteit en gezondheid. Maar ook het sociale aspect tussen partners en het gehele gezin tijdens het wellnessen is een grote meerwaarde.

Je eigen zwembad/buitenwellness op maat?

Neem contact met ons op en we plannen binnenkort een afspraak in
om te bespreken hoe we jouw privé wellness kunnen realiseren.

Te Koop — Wellness Appartement in Bredene
This is default text for notification bar